×

Over ons

ATMOSfashion is een Belgisch kledingmerk actief in het jongere damessegment. Heel Belgisch, heel vrouwelijk en modieus met elegante combinaties geschikt voor een gelegenheid of feestje. Tevens perfect achteraf draagbaar of als basic te combineren.

Het tweede merk SENSO is iets sportiever opgevat, toch blijft het vrouwelijke primeren. Duidelijk van het zelfde huis.

Beide merken zijn totaalcollecties met broeken, rokken, bloezen, jasjes, tops, kleedjes, tricot en dit in kleurensets gecombineerd, gemaakt in hoogwaardige, dikwijls Italiaanse stoffen.

Onze visie

Voor de eindgebruiker willen wij aan de typische noden voldoen van onze regio. De gangbare stijl en kledinggewoontes op gelegenheden, trouwfeesten, communiefeesten in de Benelux en aanpalende regio zijn een voortdurend evoluerend gegeven. Ons aanbod is gevarieerd en pittig met modegevoel, zonder de draagbaarheid uit het oog te verliezen.

Naar onze effectieve klanten, de kledingzaken en onrechtstreeks ook naar de eindgebruiker toe, blijft service en flexibiliteit één van onze belangrijkste troeven. Wij blijven producent in de nabijheid van onze klanten.

Historiek

Als Belgisch modehuis en producent is de firma ROVECO N.V. al bijna 46 jaar actief in de dameskleding en dit te Ronse.

Zusterbedrijf ATMOSPHERE Bvba werd 35 jaar geleden in Brussel opgericht, bedoeld als distributiepunt naar boetieks en kledingzaken in de Benelux.

Ongeveer 28 jaar terug werd geopteerd voor een 'total look'-collectie en werd gekozen voor de merknaam ‘ATMOS’, afgeleid van de firmanaam Atmosphère. Vanaf dan werd ook tweemaal per jaar in voorcollectie verkocht. We zijn echter nooit gestopt met onze 'korte termijn'-programma's (vandaag genoemd express-collecties) waarvoor we tot dan vooral gekend waren. Deze combinatie van 'lange termijn' en 'korte termijn' wordt als heel positief ervaren en liet ons toe van sterk te groeien de laatste 10 jaar. Wij stellen in beide firma's ongeveer een 55 mensen tewerk en besteden ongeveer 80% van ons maakwerk uit, dit vooral in België, Polen en Italië. We werken tevens met productiepartners in Tunesië, Roemenië en China.

16 jaar terug startten we SENSO op, een sportievere geklede lijn.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Vind hier uw
dichtsbijzijnde verkoopspunt